top of page
logo_bels-removebg-preview.png

Over ons

Welkom bij Bistro Bels, gelegen op de voormalige mijnsite van Winterslag, Genk. Gesitueerd op een unieke en prachtige locatie bieden wij een Belgische keuken gemixt met hedendaagse gerechten. Onze sharing dishes, zoals heerlijke nacho's uit de oven en antipasti plankjes, zijn perfect om te delen met vrienden en familie. Er is voor ieder wat wils, van een kwalitatieve Filet Pure tot vegetarische en veganistische gerechten. Probeer zeker ook eens onze speciale lokale drankjes. 

Bij ons kan je écht de mijnsfeer opsnuiven. Geniet van de authentieke atmosfeer terwijl je proeft van onze heerlijke maandelijkse suggesties. Bij mooi weer kan je ook genieten van ons terras, maar ook ons gezellig binnenterras is de moeite waard om te bezoeken. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid diner, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bovendien beschikken wij over een aparte ruimte die perfect is voor vergaderingen, feestjes... Combineer je bijeenkomst met een heerlijke lunch of diner in onze bistro en maak van je afspraak een geslaagde ervaring.

 

Kom zeker eens langs en ontdek wat wij te bieden hebben op deze unieke locatie. Wij heten je graag welkom!

logo_bels-removebg-preview.png

Bistro Bels

Gezellige bistro die door middel van zijn authentieke interieur een ode schenkt aan het Limburgs mijnverleden.

Adres

C-mine 10 bus 4 

3600 Genk

België

BE 0821.895.351

Copyright © 2023 alle rechten zijn voorbehouden.   Created by Anthony Mpalaktsis

bottom of page